Varmt tack till
Sparbanken Skåne!
HemPå gång!Vår webshopOm ossTidigarePressVåra vännerHall of fameSociala medierKontakt/Boka ossGlädjepokalenSpel
Vi arrangerar, producerar och rekryterar
inom humor i och utanför Svalövs kommun!
Fast mest i Teckomatorp. :)

Kommande föreställningar:
2022-08-10: Sommarstandup på The Tivoli

2022-09-01: Vi bor på landet!Få vårt nyhetsbrev!

Missa inga av våra föreställningar!
Gör som mer än 900 andra och ta del av våra nyheter först av alla via vårt nyhetsbrev.

Ange din epostadress nedan.


Hur fungerar nyhetsbrevet?


Teckomatorpshistorien
Vad händer i Teckomatorp?
Gå in och läs och lägg till egna fortsättningar på historierna.
Senast inlagda delen är:
Plötsligt hör du ett avlägset visslande ljud nånstans inifrån mörkret.

Just nu kan du göra hela 6722 olika val som leder dig fram till 3561 olika historier!
Och som sagt, om en historia saknar fortsättning eller inte går åt det håll du vill kan du själv skriva vad du vill ska hända.
Tänk på att om du inte är inloggad på den sidan så gäller detta endast för de delar i historien som har färre än tre val.
Du fattar nog om du går in och läser Teckomatorpshistorien.


Gästboken

Namn:
Epost:

OBS! Din epostadress måste anges men kommer inte att visas.

Ditt meddelande:


För att förhindra spam ber vi dig knappa in alfabetets sista bokstav i rutan nedan:
6. Teckomatorps Humorfabrik
2016-02-08 11:57
Nu funkar gästboken igen!5. Marianne Grevendahl
2015-04-13 20:34
Tack för en härligt underhållande kväll i Staffanstorp, en riktig skrattfest! Ni är fantastiska!
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack för de snälla orden och tack för att du kom! Utan publik, inget vi!4. Sigbritt Lundin
2014-10-27 23:37
Tack för en jättetrevlig föreställning igår. Anna-Lena Bergelin med vänner. Titta gärna in på parlanvidsundet. Ser fram emot kontakt ang utb.
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack själv! Vi såg din snälla blogganteckning om vår föreställning i Hasslöv. Vi hör av oss!3. Ann-Sofie
2014-05-16 08:32
Hej Humorfabriken!

Tack för en härlig kväll full av skratt.
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack själv, Ann-Sofie! Fast skratten stod ju ni själva för. :) Välkommen tillbaka!2. eva
2014-05-15 20:44
Tusen tack för en underbart rolig kväll! Ni är fantastiska; ert engagemang,kraft och energi
Lycka ti , vi ses igen! /Eva
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack själv, Eva! Välkommen tillbaka!Visa alla inlägg

Denna sida använder cookies.

Om oss

Syftet med Teckomatorps Humorfabrik är att främja humorn i och omkring Teckomatorp genom att i första hand arrangera humorföreställningar, där även lokala talanger kan få möjlighet att medverka.

Teckomatorps Humorfabrik är en ideell förening och allt överskott går till våra artister.

Styrelsen:
Elin Nordén
Mats Andersson
Henke Nordberg
Tony Wirén
Peter Öberg
Janne Hjertelind

Vårt bankgiro-nummer är 557-1609.
Vårt organisationsnummer är 802488-1685.

Historik

I september 2011 lämnar ståuppkomikerna Elin Nordén och Mats Andersson storstadslivet i Malmö och flyttar till den lantliga idyllen Teckomatorp. Ett stenkast från deras nya bostad ligger Folkets Hus som några månader senare bjuder på en julbasar som de båda besöker.

"Oj, här borde man ju arrangera standupföreställningar!" tänker de och gör slag i saken.

Den 10 maj 2012 sätter ungefär 180 personer sig ner och njuter av bland andra Anna-Lena Brundin (numera Bergelin) och hennes underbara humor. Styrkta av succén bestämde man sig för en snabb uppföljare och redan tre veckor senare arrangerades en s.k rookiekväll med nyare komiker på Galleri Tapper-Popermajer. I kallaste februari 2013 var det återigen dags för ny föreställning. Den här gången var det Al Pitcher som var huvudnamn på Folkets Hus i Svalöv (Teckomatorps dito var uppbokat). Ryktet om framgångarna med föreställningarna i Teckomatorp hade nått komiker runt om i Sverige och eftersom Al Pitcher hade en lucka i sitt schema under sin skåneturné så frågade han helt enkelt Elin och Mats om de ville göra något tillsammans. Svaret blev ja och föreställningen blev en stor succé! Redan under denna föreställning så presenterar man också namnet på huvudkomikern på nästkommande föreställning i maj och det blir ingen mindre än Ann Westin! Återigen strömmar folket till Folkets Hus i Teckomatorp och återigen blir det en skratt-tät föreställning.

Vid det här laget känner Elin och Mats att det börjar bli dags att ta nästa steg. Med fyra föreställningar i ryggen börjar man fundera på att starta en ideell förening och den 22 augusti 2013 grundas Teckomatorps Humorfabrik. Och som första komiker kunde vi stolt presentera Al Pitcher! Återigen hörde han av sig och berättade att han hade ett ledigt datum när han skulle till Skåne. Så den 9 november kom han tillbaka och bjöd Svalövs kommun på en ny skrattfest, den här gången till Folkets Hus i Teckomatorp.

Därefter har fler föreställningar, turnéer, egenproducerade shower mm arrangerats och du hittar en förteckning över allt vi gjort här.

Vad kommer vi att göra framöver då? Ja, kom med förslag!

Eslövs Teaterförening hörde till exempel av sig och frågade om vi ville göra en föreställning hos dem och så föddes 101 saker du inte visste om Eslöv, en humorföreställning i två akter om sådant du inte visste om Eslöv.

Du kanske har en egen drömföreställning du skulle vilja se? Eller har du idéer på något helt annat? 2019 började vi till exempel även arrangera karaoke. Hör av dig!