Varmt tack till
Sparbanken Skåne!
HemPå gång!Biljetter mmOm ossTidigarePressVåra vännerHall of fameSociala medierKontakt/Boka ossGlädjepokalenSpel
Vi arrangerar, producerar och rekryterar
inom humor i och utanför Svalövs kommun!
Fast mest i Teckomatorp. :)

Kommande föreställningar:
2018-11-01: Thomas Petersson i Helsingborg!

2018-11-04: Thomas Petersson i Vellinge!

2018-11-21: Thomas Petersson i Hasslöv!Få vårt nyhetsbrev!

Gör som mer än 500 andra och ta del av våra nyheter först av alla via vårt nyhetsbrev.

Ange din epostadress nedan.


Hur fungerar nyhetsbrevet?


Gästboken

Namn:
Epost:

OBS! Din epostadress måste anges men kommer inte att visas.

Ditt meddelande:


För att förhindra spam ber vi dig knappa in alfabetets sista bokstav i rutan nedan:
6. Teckomatorps Humorfabrik
2016-02-08 11:57
Nu funkar gästboken igen!5. Marianne Grevendahl
2015-04-13 20:34
Tack för en härligt underhållande kväll i Staffanstorp, en riktig skrattfest! Ni är fantastiska!
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack för de snälla orden och tack för att du kom! Utan publik, inget vi!4. Sigbritt Lundin
2014-10-27 23:37
Tack för en jättetrevlig föreställning igår. Anna-Lena Bergelin med vänner. Titta gärna in på parlanvidsundet. Ser fram emot kontakt ang utb.
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack själv! Vi såg din snälla blogganteckning om vår föreställning i Hasslöv. Vi hör av oss!3. Ann-Sofie
2014-05-16 08:32
Hej Humorfabriken!

Tack för en härlig kväll full av skratt.
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack själv, Ann-Sofie! Fast skratten stod ju ni själva för. :) Välkommen tillbaka!2. eva
2014-05-15 20:44
Tusen tack för en underbart rolig kväll! Ni är fantastiska; ert engagemang,kraft och energi
Lycka ti , vi ses igen! /Eva
Teckomatorps Humorfabrik svarar: Tack själv, Eva! Välkommen tillbaka!Visa alla inlägg

Denna sida använder cookies.

Adde lockade storpublik till Marieholm!


Redan på den fullproppade parkeringen märktes det att en höjdarkväll var på gång och inne på restaurang Hardings i Marieholm var det trångt värre när Teckomatorps Humorfabrik anordnade årets andra standup-kväll.

Konferencier-paret Elin Nordén och Mats Andersson inledde med att konstatera att Marieholm vinner över Island på fem olika kategorier. Sen presenterade Mats tre nybakade komiker som gått hans nybörjarkurs i standup på ABF i Eslöv.

Sandra Nilsson, Martin Johnsson och Kristoffer Andreasson lyckades hålla sina nerver i styr och bärgade både skratt och applåder under sina debuter på komikerscenen.

Den första akten avslutades sen av Ove Haugen som hade fått hoppa in med kort varsel sedan Niclas Christoffer blivit sjuk. Ska någon hoppa in med kort varsel är det nog Ove Haugen, den Norge-bördige göteborgaren var en av pionjärerna när den svenska standup-scenen började ta form på 80-talet och med den rutinen i ryggen drog han ner massor av skrattsalvor med sitt prat om pondus, eller snarare avsaknad av pondus.

Efter en välbehövlig paus lyckades Lundakomikern Malin Pripp Moser sätta ny fart på publiken innan kvällens huvudnummer Adde Malmberg intog scenen.

Helsingborgaren Adde, som numera bor i Stockholm, var precis som Ove Haugen med när det började och har varit ett av de allra största namnen inom svensk standup sedan dess. Med stor inlevelse och igenkänningshumor om allt från skithus i Borrby till saffran och brottning var det många som lämnade restaurang Hardings denna kväll med kramp i både ansikts- och magmuskler.
Nästa standup-kväll på Hardings är den tredje augusti då namn som Ann Westin och Ludde Samuelsson kommer till byn.
Text: Henke Nordberg

Här är länken till den sista sålda McDonalds-hamburgaren på Island som nämndes under föreställningen: Islands sista McDonalds-hamburgare.


Från vänster: Mats Andersson, Kristoffer Andreasson, Adde Malmberg, Ove Haugen, Martin Johnsson och Sandra Nilsson. Saknas på bilden gör Malin Pripp Moser och Elin Nordén.


Publicerat: 2016-07-08


Tillbaka till frstasidan